Hilvan Kaymakamı Sezer, Çatom Ve Kadın Kültür Merkezi'ni Ziyaret Etti

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçe Kaymakamı Uğur Sezer, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ve Kadın Kültür Merkezi'ni...

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçe Kaymakamı Uğur Sezer, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ve Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer'e; Halk Eğitim Müdür Bakır Oğan, Müdür Yardımcısı Pakize Sarıoğlu ve Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Serap Ateş de eşlik etti.

Kaymakam Sezer, buradaki kursiyer kadınların sorunlarını dinleyerek, kadınların ailelerine ve topluma daha faydalı bireyler olabilmeleri için, bu ve buna benzer kadın merkezlerinden daha çok faydalanmaları ve daha çok vakit geçirmeleri gerektiğini dile getirdi. Sezer, ÇATOM'un ikinci katında devam eden inşaatın da hızlı bir şekilde tamamlanarak yeni kurslar açılıp daha çok kadına hitap etmesi için yetkililere talimat verdi. Kadın Kültür Merkezi'ne yaptığı ziyarette, kadınların bilgisayar kursuna yoğun bir şekilde katılımlarını gören Kaymakam Sezer, "Kadınlarımızın teknolojiye ayak uydurma konusunda hassasiyetleri takdire şayandır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: