Hilvan’a Modern Konferans Salonları Yapılıyor

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanıp sunulan SODES projesi kapsamında İlçe Merkezinde bulunan Kız...

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanıp sunulan SODES projesi kapsamında İlçe Merkezinde bulunan Kız Meslek Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Okulunda bulunan salonların yapımı devam ediyor.

Konu ilgili açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Baytak, “Bu çalışmalar kapsamında salonlara konferans koltukları yerleştirilecek, modern ses sistemi ve ışıklandırma sistemi ile donatılacak, sahneler öğrencilerin yapacağı sosyal kültürel faaliyetlerin daha bir ortamda yapacakları şekilde düzenlenecektir. Şu anda salonlarımızda devam eden düzenleme ve modernizasyon faaliyetlerinin yapılmasıyla okullarımızda bulunan öğrencilerimiz yapacakları çalışmaları sunabilecekleri modern birer salona kavuşmuş olacaklardır” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Merkezi’nde bulunan Kız Meslek Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Okulunda salonların yapımının tamamlanmasından sonra öğrenci ve velilere yönelik eğitici faaliyetler yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz