Hilvanlı Kick Boksçular Şampiyonluk Yolunda

24-30 Haziran tarihleri arasında Denizli'de gerçekleşecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na Hilvanlı Kick Boksçular da...

24-30 Haziran tarihleri arasında Denizli'de gerçekleşecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na Hilvanlı Kick Boksçular da katılıyor.

Kafile Başkanı Halk Eğitim Müdürü Bakır Ogan ve Kick Boks Şanlıurfa İl Temsilcisi Murat Akaltun, Kick Boks takımları olarak çalıştıklarını, hedeflerinin Kick Boks Türkiye şampiyonasında ilk 3’ e girmek olduğunu söyledi. Akaltun ve Ogan, maddi manevi desteklerini spordan sporculardan eksiltmeyen Hilvan Kaymakamı Sayın Uğur Sezer’e de teşekkür etti.

Denizli Hasan Güngör Spor Salonu'nda yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na Hilvan Halk Eğitimi Müdürü Bakır Ogan’ın öncülüğünde Hilvanlı sporcular, Denizli’ye uğurlandı.

Reklam
Reklam

Denizli Hasan Güngör Spor Salonun’ da yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonasına yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: