Himayeye Muhtaç Çocukların Mangal Keyfi

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı MİAD Sevgi Evleri'nde kalan himayeye muhtaç çocuklar mangal partisi...

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı MİAD Sevgi Evleri'nde kalan himayeye muhtaç çocuklar mangal partisi düzenlendi.

Kent Konseyi ve MİAD Sevgi Evleri işbirliği ile düzenlenen programdan dolayı memnuniyetini dile getiren MİAD Sevgi Evleri Müdürü Alim Yavuz, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin burada kalan çocuklara çok önem verdiklerini belirterek, yapılan bu anlamlı etkinliği çocukların hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu da, çocuklarla birlikte olmanın verdiği memnuniyetten bahsederek, "Bugün çocuklarla güzel bir gün geçirmek için bir aradayız. Bundan önce de çocuklarımızla çeşitli etkinliklerde yine bir arada bulunduk. İnanıyoruz ki, sevgiler karşılıklı olunca artmaktadır. Bugün burada bunun en güzel örneğini yaşamaktayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kadın Meclisi üyeleri ve aileleri, etkinlikte çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak şarkılar söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz