Hint keneviri operasyonu polis kamerasında

Tuzla'da uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyonda bin 782 gram uyuştururucu madde ele geçirildi. İki kişinin yakalandığı...

Tuzla'da uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyonda bin 782 gram uyuştururucu madde ele geçirildi. İki kişinin yakalandığı operasyonda zanlılardan birinin 5 ayrı hırsızlık olayından sabıkasının bulunduğu belirlendi.
Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından bir süredir takibi yapılan uyuşturucu zanlılarına yönelik bir evde arama yapıldı. Evin bütün odalarını didik didik arayan polisler bir kişiyi gözaltına aldı.Yapılan aramada bir kilo 782 gram Hint keneviri ve uyuşturucu ele geçirildi.
Şüphelilerden birinin aracında yapılan aramada da küçük poşetler içinde uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili H.T ile Y.S isimli kişiler gözaltına alındı. Evde yapılan bütün aramalar polis kamerası tarafından da kayıt altına alındı.
Şehit Fadıl Şişman Polis Merkezi'ne götürülerek ifadeleri alınan iki şüpheliden H.T, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Zanlının daha önce 5 ayrı hırsızlık olayı kapsamında poliste kaydının bulunduğu ortaya çıktı. H.S ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz