Hırdavatçıya Dadanan Hırsızlar, Güvenlik Kamerasına Takıldı

Beyoğlu’nda bir hırdavatçıya müşteri kılığında giren 3 hırsız, işyerindeki 2 bin 800 TL parayı çalarak...

Beyoğlu’nda bir hırdavatçıya müşteri kılığında giren 3 hırsız, işyerindeki 2 bin 800 TL parayı çalarak kayıplara karıştı. Olay anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Karaköy’de bir hırdavatçı dükkânında 7 Mart 2013 tarihinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; hırdavatçıya gelen 3 şüpheli işyerine müşteri kılığında girdi. Şüphelilerden biri işyeri sahibini oyalarken diğer iki şüpheli ise dükkanda gezinmeye başladı. Bu sırada güvenlik kamerasını fark eden bir şüpheli, eline aldığı karton kutu ile kamera açısını tavana çevirmek istedi. Bundan başarılı olamayınca uğraşmaktan vazgeçen şüpheli daha sonra kasanın bulunduğu masaya yöneldi. Burada çekmeceleri bir süre karıştıran şüpheli şahıs, daha sonra çekmecedeki 2 bin 800 TL’yi alarak cebine koydu. Şüpheliler daha sonra hep birlikte hızlı adımlarla işyerinden kaçarak uzaklaştılar.

Reklam
Reklam

Yaşanan hırsızlığı daha sonra fark eden işyeri sahibi Turan Yıldız, önce güvenlik kameralarını kontrol etti ardından durumu polise bildirerek hırsızların yakalanmasını istedi.

Turan Yıldız, “Hırsızlar biranda bizim dalgınlığımızdan faydalandılar. Ama bu bir değil iki değil, yani hırsızlar sürekli geliyorlar. Polise gidiyoruz, şikâyetçi oluyoruz ama bir türlü önüne geçemedik. Daha öncede başımıza geldi. O zaman polis yakalamıştı. Şimdi yine başımıza geldi. Sigortamız var, alarmımız var ve şimdi kamera sistemi kurduk. Artık bu tür olayların son bulmasını istiyoruz” dedi.

İşyerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan polis ekipleri, eşkâlleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: