Hırsız apartmanın kapısını da çaldı

Mersin’de gözü dönmüş hırsız bir apartmanın giriş kapısını çaldı. Bir büfeden tekel maddeleri ile alışveriş...

Mersin’de gözü dönmüş hırsız bir apartmanın giriş kapısını çaldı. Bir büfeden tekel maddeleri ile alışveriş merkezinden semaver de çalan hırsız güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Hırsız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülere göre, apartman girişine gelen bir şahıs kapının sürgüsünü yerinden çıkararak açılmasını sağladı. Daha sonra dışarı çıkan hırsız etrafını kolaçan etti. Bir müddet dışarıda oturan hırsız kimsenin gelmediğinden emin olunca kapıyı yerinden sökerek götürdü.
Aynı şahıs ikinci olayını ise bir tekel büfesinden gerçekleştirdi. Bisikletine bağladığı seyyar arabası ve yanındaki bir kişi ile tekel maddeleri satan bir büfenin önüne gelen şahıs işe koyuldu. Çaldıkları onlarca tekel maddesini seyyar araca koyan iki kişi olay yerinden ayrıldı.
Üçüncü işinde ise mutfak malzemeleri satan bir mağazaya gelen hırsız ortalığı kontrol ettikten sonra kimsenin bulunmamasını fırsat bilerek aldığı semaverle ortadan kayboldu.
Hırsızlık olaylarından sonra harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri inceledikleri hırsızlık olaylarının aynı şahıs tarafından gerçekleştirildiği belirledi. Daha sonra yakalanan Gıyasettin A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz