Hırsız, Elinde Odun Kesme Motoruyla Kaçarken Yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 2 gün üst üste bir evden hırsızlık yaparak çeşitli eşyalar çalan zanlı...

Mersin’in Tarsus ilçesinde 2 gün üst üste bir evden hırsızlık yaparak çeşitli eşyalar çalan zanlı polis tarafından suçüstü yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Şehit Mustafa Mahallesi'nde oturan F.A. isimli şahıs, Tarsus polis merkezine müracaat ederek evinden 1 adet bakır kazan,1 adet bakır leğen,1 adet büyük bakır sini, 2 adet terazi gözünün çalındığını bildirdi.

Meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalışma başlatan Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 16.01.2013 tarihinde aynı evden hırsızlık yapılacağı ihbarını alınca bahse konu adrese gitti. Elinde odun kesme motoru ile kaçan bir şahsı gören polisler şahsı kısa sürede yakaladı. Polisler yaptıkları kimlik kontrolünde şahısın isiminin İlker S.(30) olduğunu tespit etti.

Reklam
Reklam

Şahısın çaldığı eşyaları ele geçiren polisler eşyaları sahibine yeniden teslim ederken, hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile Tarsus Adliyesi'ne çıkarılan İlker S. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: