Hırsız, Hırsızlık Yaptığı Arkadaşlarını İhbar Etti

Konya’da 2 evden ziynet eşyası çalan hırsız, altınları paylaşmamak için kendisiyle hırsızlık yapan arkadaşlarını eve...

Konya’da 2 evden ziynet eşyası çalan hırsız, altınları paylaşmamak için kendisiyle hırsızlık yapan arkadaşlarını eve kilitleyip polise haber verdi. Polis, önce 2 şüpheliyi yakaladı, ardından da arkadaşlarıyla hırsızlık yaptığı ortaya çıkan ihbarcıyı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın merkez Meram İlçesi Hocacihan Mahallesinde 2 ayrı evden 500 liralık ziynet eşyası çalındı. Polis, hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma yaparken Hırsızlık Büro Amirliğine gelen hırsızlıktan 62 kaydı bulunan İsmail K. (21), “Arkadaşlarım İsmail G. ile Yıldırım A., iki ayrı eve girip altınları çaldıktan sonra sarrafa sattılar.” diyerek ihbarda bulundu. Polis İsmail K’yi bırakmayarak , ismini verdiği iki arkadaşını başka bir evden hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan şüpheliler İsmail G. ile Yıldırım A., “ Hırsızlığı İsmail K. ile birlikte yaptık. Gece birlikte alkol aldıktan sonra sızmışız oda bizim üzerimize kapıyı kilitlemiş, hem altınları hem de cüzdanımızda olan paraları alarak kaçmış” dedikleri öğrenildi.Polisin baştan beri şüphelendiği İsmail K’de, ihbar için geldiği Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. Polisin yaptığı araştırmada 2 evden çalınan ziynet eşyalarını İsmail K'nin sarrafa 500 liraya sattığı ortaya çıktı.

İsmail K. ile ihbar ettiği 2 arkadaşı hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi. Hırsızlıktan 62 kaydı bulunan İsmail K’nin, Erzurum’da asker olduğu, hava değişimi nedeniyle Konya’da bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: