Hırsız Zanlısını Şırdan Merakı Yakalattı

Adana'da Meydan Mahallesi'ndeki evlerden hırsızlık yapan bir kişi polisin 200 kişiyle yüz yüze görüşüp şahsın...

Adana'da Meydan Mahallesi'ndeki evlerden hırsızlık yapan bir kişi polisin 200 kişiyle yüz yüze görüşüp şahsın eşkalini ve şırdan merakı olduğunu belirlemesi üzerine şardıncıda kurulan pusu sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İsmail T. (26) isimli bir kişi Meydan Mahallesi'nde arka arkaya evlere girerek hırsızlık yapmaya başladı. Bunun üzerine mahalle sakinleri Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine hırsızlık dedekdifleri mahalleye giderek 200 kişiyle yüz yüze görüşerek harsızı görüp görmediklerini araştırdı. Yapılan araştırmada polis hırsızın eşkalini belirleyip, Adana'nın yöresel yemeği olan şırdan merakı olduğunu da öğrendi. Mahallede bulunan Barış Parkı'ndaki şırdancıya sürekli gelip gittiğini öğrenen polis, parka pusu atarak müşteri gibi şırdan yemeye başladı. Bir süre sonra zanlı gelerek şırdan isteyip yemeye başladı. Polis bir süre zanlıyı takip edip şırdanı bitirmesini bekledikten sonra gözlatına aldı. Emniyete getirilen şahıs görgü tanıkları tarafından teşhis edildi. Zanlı sorgusunda hırsızlık yapmadığını ileri sürdü. Zanlının hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken, hırsızlıktan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: