Hırsızı bu görüntüler ele verdi

Beyoğlu'nda 9 ayrı ev, işyeri ve otomobil hırsızlığı yaptığı iddia edilen bir kişi, güvenlik kameralarına takılınca yakayı ele verdi. Zanlının yaptığı ileri sürülen hırsızlıklar ise güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu'nda bazı ev, işyeri ve otomobillerde yapılan hırsızlık alanlarındaki güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına aldı. İncelemeler sonucu E.Ş. (31) ve bir arkadaşının hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edildi.

Reklam
Reklam

Ekipler, kameralarca görüntülenen zanlıları takip ederek Halıcıoğlu semtinde oturduğu öğrenilen E.Ş'yi, evinden çıkarken gözaltına aldı. Otomobiline binmek üzereyken yakalanan E.Ş.'nin aracında arama yapıldı. E.Ş., otomobilinde yapılan aramada bulunan elektronik eşyaların çalıntı olmadığını ve bunları bir arkadaşının borcu karşılığında iddia edince E.Ş.'nin evinde arama yapıldı. Aramalarda çalıntı olduğu ileri sürülen 14 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet DVD oynatıcı, 2 adet bilgisayar kasası ve monitörü, 3 adet pasaport, 1 adet yazıcı, 1 adet modem, 1 adet projeksiyon cihazı ve 1 adet plazma televizyon ile viski şişleri bulundu.

E.Ş.'nin arkadaşı ile son 2 ay içinde 9 ayrı hırsızlık olayına karıştığı ileri sürüldü. E.Ş.'nin evinin etrafına ve içerisine kamera koyduğu öğrenildi.
Hırsızlık zanlısı E.Ş., Asayiş Şubesi'ndeki sorgusunun ardından Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA