Hırsızı Çaldığı Mont Ele Verdi

İstanbul’da inşaatlardan hırsızlık yapan bir kişiyi çaldığı mont ele verdi. Şüphelinin inşaat ustasının aracını çalması,...

İstanbul’da inşaatlardan hırsızlık yapan bir kişiyi çaldığı mont ele verdi. Şüphelinin inşaat ustasının aracını çalması, saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, İçerenköy’de bulunan bir inşaatta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M.T. (24) isimli kişi, söz konusu inşaata işçi olarak girdi. Bir süre sonra çalıştığı inşaatta ve yakınındaki şantiyelerde inşaat malzemesi ve çalışanların cüzdanını, giysisini çalmaya başlayan M.T., daha sonra çalıştığı inşaatın ustasının kaban ve araba anahtarını çaldı. Ustasının kabanını giyen şahıs, anahtarını aldığı arabaya binerek kayıplara karıştı. Bu durum üzerine inşaat ustası polise ihbarda bulundu.

Reklam
Reklam

Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, M.T. birkaç gün sonra ustasının giydiği kabanla hırsızlık yapmak için yine aynı inşaata geldi. İnşaat çalışanları, M.T.’nin giydiği kabanın ustalarına ait olduğu fark edince polise haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

Öte yandan, şüphelinin ustasının aracını çaldığı an, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: