Hırsızlar 30 Ayrı Noktada Eş Zamanlı Yağmur Suyu Izgaraları Ve Kanalizasyon Kapaklarını Çaldı

Batman şehir merkezinde önceki gün 30 ayrı noktada eş zamanlı olarak, yağmur suyu ızgaraları ve...

Batman şehir merkezinde önceki gün 30 ayrı noktada eş zamanlı olarak, yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon kapaklarının çalınmasının ardından Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel oluşabilecek can ve mal kaybına karşın vatandaşları uyardı.

Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel, olayın oluşturacağı muhtemel can ve mal kaybına karşı hem araç sürücüleri ve halkı uyarırken, hırsızlık olayıyla ilgili bilgi sahibi olan, elinde fotoğraf, kamera kayıtları bulunan vatandaşların da belediye başkanlığına başvurmasının hayati önemde olduğunu söyledi. Benzer hırsızlık vakalarının daha önce de yaşandığına dikkat çeken Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, ilk kez bu çapta büyük ve organizeli bir olayla karşılaştıklarını dile getirdi. 30 ayrı yerde aynı anda yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon kapaklarının çalınmasının meydana getireceği tehlikenin büyüklüğüne değinen Başkan Vekili Temel, "Bizi ciddi şekilde kaygılandıran, endişelendiren bir durum. Sonuçta insanlarımızın canı ve malı ciddi bir tehdit oluşturuyor. Kanalizasyon kapakları yolun ortasında ve dolayısıyla seyir halindeki araçlar açısından hayati bir tehlike, yağmur suyu ızgaraları yayaların ve yine araçların geçiş yolu üzerinde, dolayısıyla kapaksız bırakılan bu delikler aynı derecede hayati tehlike oluşturuyor. Hem sürücülerimizin hem de insanlarımızın dikkatli olmaları önem taşıyor. En ufak bir dikkatsizlik arzu etmediğimiz kötü sonuçlar doğurabilir. Eskiden de benzer vakalar yaşanıyordu. Fark ettiğimiz anda hemen yeni kapaklarla önlem alabiliyorduk. Fakat bu seferki daha büyük, biz çalınanların yerine yeni kapak ve ızgaraları yerleştirene kadar sürücülerimizden ve vatandaşlardan dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: