Hırsızlar Çalıntı Altın Bozdururken Yakalandı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir evden çaldığı altınları arkadaşlarıyla birliket kuyumcuya bozdurmak isteyen zanlı yakalandı. Ahmetpaşa...

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir evden çaldığı altınları arkadaşlarıyla birliket kuyumcuya bozdurmak isteyen zanlı yakalandı.

Ahmetpaşa Mahallesi’nde meydana gelen evden hırsızlık olayında 1 adet burgulu zincir, 1 adet Reşat Altın, 10 adet değerli taş bulunan kolyenin çalınmasıyla ilgili Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri evden çalınan altınların A.A.’nın işlettiği bir kuyumcuya satışının yapılması esnasında şüpheli Z.Ç. ve satışına yardım eden Rent A Car sahibi T.Ç.’i yakaladı. Çalıntı ziynet eşyaları sahibine teslim edilirken gözaltına alınan şüphelilerden A.A. ile T.Ç. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Altınları çaldığı ileri sürülen Z.Ç. ise ‘Evden Hırsızlık’ suçundan hakkında düzenlenen tahkikat evrakıyla sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Nilüfer İlçesi Kültür Mahallesi’nde A.A.’nın ikametinde meydana gelen hırsızlık olayında 10 adet çeşitli markalarda değerli kol saati, 1 adet kolye ve 1 adet yüzük çalındı. Olay yerinden 2 şüphelinin koşarak kaçtığı ve beyaz renkli bir araç içerisine gizlendiklerini tespit eden polis ekipleri, İ.Ö. ve E.Ş. isimli iki şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada evden çaldıkları tespit edilen eşyalar sahibine teslim edildi. Şüpheliler sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: