Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

- MERSİN'de 6 ayrı işyeri ve evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 şüpheli yakalandı. Güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkan polis, kısa sürede hırsızlık

- MERSİN'de 6 ayrı işyeri ve evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 şüpheli yakalandı. Güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkan polis, kısa sürede hırsızlık şüphelilerden 3'ünü yakalarken, kimliği belirlenen bir kişi de arıyor.
Son bir ayda farklı mahallelerde ve farklı tarihlerde meydana gelen 6 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerindeki güvenlik kamerası görüntülerini tek tek incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin daha önce de aynı suçlardan sabıkalı kişiler olduğunu belirleyen polis, Hanifi S.'yi yakaladı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklandı. Diğer şüphelilerle ilgili çalışmalarını yoğunlaştıren ekipler, bunlardan Müslüm A. ile Murat C.'yi de gizlendikleri yerde yakalayarak gözaltına aldı. Her 2 şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili kimliği belirlenen 1 kişi ise aranıyor.
Öte yandan, zanlıların iki ayrı iş yerinden gerçekleştirdikleri hırsızlık olayı ise güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde şüphelilerin, kapısını kırarak girdikleri bir avize satış ofisi ve bilgisayarcıya yönelik hırsızlık olayı kameralara yansıdı.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: