Hırsızları yedikleri baklava yakalattı

Arkadaşıyla birlikte pastaneden çaldıkları baklavaların bir kısmını yiyen Ümit A. dükkanda bıraktığı parmak izinden yakalandı.

Arkadaşıyla birlikte pastaneden çaldıkları baklavaların bir kısmını yiyen Ümit A. dükkanda bıraktığı parmak izinden yakalandı.

Antalya’da kapısını kırıp girdikleri pastaneden 5 tepsi baklava ile para ve çeşitli eşyalar çaldıkları iddia edilen 2 şüpheliden 23 yaşındaki Ümit A., tezgahın üzerinde bıraktığı parmak izinden yakalandı.
Olay, geçen cuma gece yarısı merkez Kepez İlçesi’ndeki Yeşilırmak Caddesi’nde meydana geldi.

Kapısını kırdıkları pastaneye giren 2 hırsız, tezgahın üzerinde duran 5 tepsi baklava ile plazma televizyon, yazar kasa, bilgisayar ve kasadaki 290 lirayı alarak ortadan kayboldu.

Reklam
Reklam

BİR TEPSİ BAKLAVAYI YEMİŞLER Sabah geldiği işyerinde soyulduğunu anlayan pastane sahibi 40 yaşındaki Kerim Üre, durumu polise bildirdi. Pastanedeki tezgahın üzerinde hırsızların bıraktığı parmak izlerinden yola çıkan polis, Emniyet’te kaydı bulunan Ümit A.’nın, hırsızlardan biri olduğunu belirledi.

Evine yapılan baskında gözaltına alınan şüpheli Ümit A., baklavalardan bir tepsiyi, hırsızlığı birlikte yaptığı arkadaşı A.Y. ile yediklerini, diğer 4 tepsiyi ise semt pazarında sattıklarını anlattı. Polisteki sorgusunda, daha önce gerçekleştirdiği bir başka hırsızlıkla ilgili de itirafta bulunan şüpheli, Kepez’de, 27 Kasım gecesi kepenklerini kırarak girdiği inşaat malzemeleri satan işyerinden, 4 bin lira değerinde tesisat malzemesi çaldığını söyledi.

Ümit A., ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: