Hırsızların Ölümüne Kaçışı

Gaziantep'te polisin uygulamasından kaçan hırsızlar, demir yüklü hareket halindeki otomobillerini şarampole uçurarak kaçtılar.

Gaziantep'te polisin uygulamasından kaçan hırsızlar, demir yüklü hareket halindeki otomobillerini şarampole uçurarak kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde Şirinevler Mahallesi 100 Nolu Cadde üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Kontrol noktasına gelen şahıslar polislerden kaçmaya çalışıp Şirinevler Mahallesi ara sokaklarında izlerini kaybettirmeye çalıştılar. Polisleri ilginç bir şekilde atlatmaya çalışan şüpheliler, hareket halindeki otomobilin kapılarını açarak 4 Nolu sokak içinde aşağı atladılar. Hareket halinde ilerleyen otomobil de 50 metre sonra uçurumdan aşağı yuvarlandı. Aracı bırakarak kaçan şüpheliler, gecenin karanlığından faydalanarak arazide izlerini kaybettirdi.

Reklam
Reklam

Polis ekiplerinin uçuruma yuvarlanan otomobilde yaptıkları incelemelerde, otomobilin arka koltuklarının söküldüğü ve içinde inşaat iskelesi demirlerinin bulunduğu tespit edildi. Çalıntı olduğu tahmin edilen malzemelerin sahiplerini arayan polis, gece geç saatlere kadar bölgede şüphelileri yakalamak için çalışma yaptı. Polis, kaçan şüphelilerden ancak bir tanesini yakalarken diğer iki şahıs kayıplara karıştı. Otomobilin üzerinde parmak izi çalışması da yapan ekipler, aracı çekici marifetiyle olay yerinden kaldırdılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: