Hırsızların yaptığına bakın

Kocaeli'nde, çaldıkları aracın plakasını değiştirip sahte ruhsat düzenleyen 2 kişi yakalandı.

KOCAELİ (İHA) - Alınan bilgiye göre polis, İzmit Yahyakaptan'da park halinde bulunan 34 PRT 36 plakalı araçtan şüphelendi. Bunun üzerine otomobilin plakasını sorgulatan polis, bu plakaya ait otomobil plakası olmadığını tespit etti.

Aracın yanında pusuya yatan emniyet güçleri, bir müddet sonra otomobile binmek isteyen M.A.(44) ve B.G. (41)'yi gözaltına aldı. Polis, aracın geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'den çalınan B.B.'ye ait 34 MNG 21 plakalı otomobil olduğunu tespit etti.

Zanlıların 1993 model çalıntı otomobilin modelini 2006 olarak gösterdiği öğrenilirken, zanlılardan M.A.'nın 46 ve B.G.'nin çeşitli suçlardan 3 adet sabıkası olduğu bildirildi. Şahıslar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz