Hırsızlık Anı, Güvenlik Kamerasına Yansıdı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da bir iş yerinden dizüstü bilgisayar ve 75 cep telefonu çalındı; hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ERZİNCAN - Erzincan'da bir iş yerinden dizüstü bilgisayar ve 75 cep telefonu çalındı; hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Fevzi Paşa Caddesi'nde cep telefonu satan mağazaya giren bir kişi, iş yerinden dizüstü bilgisayar ve 75 cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülere göre, iş yerine saat 02.10'da giren bir kişi, yüzünü kapattıktan sonra tezgahın arka kısmına geçerek bilgisayarı ve telefonları yanında getirdiği çuvala dolduruyor. İş yerinde yaklaşık 7 dakika kalan şüphelinin rahat hareketleri dikkati çekiyor. İş yeri sahibi Mehmet Mıtı, "40 bin liraya yakın zararımız var. Emniyetteki arkadaşlar araştırıyor. Şu an için herhangi bir sonuç alamadık. Kapıyı açarak içeri girmiş, kapıda herhangi bir zorlama falan yok, gayet rahat ve profesyonel bir hırsız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: