Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Adana'da 4 günde 23 otomobilin camını kırarak hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan 3 kişiden 1'i yakalandı....

Adana'da 4 günde 23 otomobilin camını kırarak hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan 3 kişiden 1'i yakalandı.
Polisin aradığı Devran Y.'nin olayın ardından başka bir suçtan dolayı yakalanarak cezaevine girdiği belirlendi. Polis kaçan bir kişiyi daha arıyor.
Edinilen bilgiye göre, 8-12 Haziran tarihleri arasındaki 4 günde büyük alışveriş merkezleri, halı saha ve restoran önlerinde park edilmiş araçların camlarını kırıp içindeki özel eşyaları çalan 3 kişiyi takibe aldı. Bir iş merkezinin güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlık yapan kişilerin daha önce poliste kayıtları olan Seyhan G. (24), Devran Y. ve Kadir K. olduğu belirlendi. Emniyet Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, Seyhan G.'yi evine yaptığı baskınla yakaladı. Aranan Devran Y.'nin ise bir suçtan dolayı yakalanarak cezaevine konulduğu ortaya çıktı. Polis, Kadir K.'yi ise arıyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde araçlara yaklaşan 3 kişiden Seyhan G.'nin eldiven takarak araçların camını kırdığı, daha sonra ise içerisinde bulunan dizüstü bilgisayar, cep telefonu, gözlük, saat gibi eşyaları çalarak kaçtığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Seyhan G. "nitelikli hırsızlık" suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz