Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Çalıştığı eski iş yerinin deposundan çuvallarla ıhlamur çalan şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından teşhis edilerek tutuklandı.

Çalıştığı eski iş yerinin deposundan çuvallarla ıhlamur çalan şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından teşhis edilerek tutuklandı.

Ahmet Dağlı'nın 100. Yıl Mahallesi'ndeki iş yerinin deposundan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, iş adamının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlık şüphelisinin eski iş yeri çalışanı Fevzi Ç. olduğunu belirledi.

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesi'nde gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ifadesinde, piyasa değeri 60 bin lira olan 1,5 ton ıhlamurun bir kısmını Çorlu ilçesindeki bir baharatçıya sattığını itiraf ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, görüntülerde şüpheli Fevzi Ç'nin güvenlik kamerasının bulunduğu direğe çıkarak yönünü değiştirmesi ve depodaki ıhlamur dolu çuvalları dışarı çıkarma anı yer alıyor.

Muhabir: Ergin Akgün / Muhterem Erkul / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: