Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Adıyaman'da bir büfedeki hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Adıyaman'da bir büfedeki hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Gölebatmaz Caddesi'nde Gökhan Uğur'a ait büfenin önüne gelen bir kişi demir parmaklıklarla kilitli buzdolabını açmaya çalıştı. Bu esnada şüpheliyi fark eden büfenin karşısındaki internet kafe sahibi, bilgisayar yardımıyla iş yerinin güvenlik kamerasını şüphelinin bulunduğu bölgeye çevirerek olayın kameralarca kaydedilmesini sağladı.

Görüntülerde, etrafını kontrol ederek buz dolabını açmaya çalışan kişi, yoldan geçen polis aracı ve vatandaşları görünce birini bekliyormuş izlenimi veriyor. Caddeden geçen araçları fark eden kişi, bu sırada kaldırıma oturuyor. Polis aracının geçişinde de durumu fark ettirmeyen zanlı, 35 dakika boyunca buzdolabındaki içecekleri alıyor.

Reklam
Reklam

Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden teşhis ettiği kişi ile gözcülük yapan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada iş yeri sahibi Uğur, sabah büfeyi açmak için geldiğinde buzdolabındaki içeceklerin çalındığını gördüğünü belirtti.

Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Hakan Furkan / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: