Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında-Karasu'da Marketten Hırsızlık Yapan Ikişüpheli Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde marketten hırsızlık yapan iki şüpheli güvenlik kameralarına yakalandı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde marketten hırsızlık yapan iki şüpheli güvenlik kameralarına yakalandı.

Kuyumculu köyünde market işleten Hüseyin Özmen, alarmın çalması üzerine geldiği iş yerinin kapısının kırıldığını, reyondaki sigaralar ile kasadaki bozuk paraların çalındığını fark etti. Özmen'in ihbarı üzerine harekete geçen Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Kamera kayıtlarından hırsızlığı gerçekleştirenlerin S.B ve R.B. olduğunu belirleyen ekipler, olay yerinden çalıntı ciple kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, kamera kayıtlarında kapısını levye yardımıyla açtıkları markete giren yüzleri maskeli iki şüphelinin kasadaki bozuk paralar ile masanın altındaki ve reyondaki sigara paketlerini kovaya doldurarak ciple kaçma anı yer alıyor.

Muhabir: Cihan Ersöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz