Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

EDİRNE (AA) - Edirne'de, koltuk değneğiyle yürüyen bir kişinin, marketteki alkollü içeceği çalması, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Edirne'de, koltuk değneğiyle yürüyen bir kişinin, marketteki alkollü içeceği çalması, güvenlik kameralarınca kaydedildi. Fatih Mahallesi Ümran Akkan Caddesi'ndeki market sahibi, iş yerinden hırsızlık olduğundan şüphelenerek güvenlik kamerası görüntülerine baktı. Görüntüde sağ ayağı engelli olduğu için koltuk değneğiyle yürüyen bir kişinin içecek reyonundan bir şişe alkollü içeceği alarak çantasına koyduğu, dikkat çekmemek için başka bir reyondan aldığı suyun parasını ödeyerek iş yerinden ayrıldığı görüldü. İş yeri sahibinin haber vermesi üzerine görüntüleri inceleyen polis, şüphelinin Y.G. olduğunu tespit etti. Evinde gözaltına alınan zanlı, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: