Hırsızlık Için Geldikleri Antalya'daki Ilk Işlerinde Yakalandılar

Turizm dönemini fırsat bilip İstanbul'dan Antalya'ya hırsızlık yapmaya gelen şahısla birlikte biri kadın 5 kişi...

Turizm dönemini fırsat bilip İstanbul'dan Antalya'ya hırsızlık yapmaya gelen şahısla birlikte biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyeti Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Konyaaltı bölgesinde bir grubun ev, iş yeri ve otomobillerden hırsızlık yaptığı ihbarını aldı. Şahısları yakalamak için çalışma başlatan ekipler, biri kadın 5 kişiyi tespit etti. Düzenlenen operasyonla H.A., F.A., K.B., R.A. ve A.D. gözaltına alındı. Zanlıların yaz dönemiyle birlikte İstanbul'dan Antalya'ya hırsızlık yapmaya geldiği belirtildi. Çok sayıda sabıka kayıtları olan zanlıların, şuana kadar 5 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: