Hırsızlık Için Girdiği Marketten Alarm Çalınca Kaçtı

Ankara’da, girdikleri marketlerden sigara hırsızlığı yapan 3 hırsızlık zanlısı yakalandı. İş yerinin camını kırıp içeri...

Ankara’da, girdikleri marketlerden sigara hırsızlığı yapan 3 hırsızlık zanlısı yakalandı. İş yerinin camını kırıp içeri giren zanlı, alarmın çalmasıyla kendini apar topar dışarı attı. Uyuşturucu kullandığı öğrenilen iki zanlının, uyuşturucu almak için sigara hırsızlığı gerçekleştirdiği iddia edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, artan hırsızlık ihbarları üzerine harekete geçti. Hırsızlık yapılan marketlerin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, zanlıların kimliğini belirledi. Operasyon yapan polis, zanlıların ikametlerine düzenlediği eş zamanlı baskında Fatih S., Hüseyin T. ve Mithat E.’yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Yakalanan şahısların elde edilen görüntülerine rağmen, hırsızlık yapan kişilerin kendileri olmadığını öne sürdüğü öğrenildi. Zanlılardan Fatih S. ve Mithat E.’nin uyuşturucu kullandığı, hırsızlık olayını da uyuşturucu madde almak için yaptığı öne sürüldü.

ZANLILARIN HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Gözaltına alınan zanlıların marketlerden yaptığı hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Markete giren bir zanlının, raflarda bulunan sigaraları hızla poşetine doldurduğu görüldü. Başka bir markete giren diğer zanlının da rahat tavırlarla yaptığı hırsızlık anı kameraya yakalandı.

Bir marketin önüne gelen iki zanlı ise önce marketin camını tekmeleyerek kırmaya çalışıyor. Bu girişiminde başarılı olamayan zanlılar, markete başka bir noktadan giriyor. Göğsüne taktığı el feneriyle içeri giren zanlı, alarmın çalmasıyla hızla kendini dışarı atıyor.
Polis tarafından yakalanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: