Hırsızlık Iddiası Nedeniyle Feribottan Yolcu Ve Araçlar Indirilmedi

Çanakkale Boğazı’nda araç ve yolcu taşımacığı yapan feribottan hırsızlık olduğu iddiası ile yolcu ve araçlar...

Çanakkale Boğazı’nda araç ve yolcu taşımacığı yapan feribottan hırsızlık olduğu iddiası ile yolcu ve araçlar indirilmedi. Vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Alınan bilgiye göre; Gestaş’a ait Alınteri-9 isimli vapura 34 ZA 6676 plakalı aracı ile Kilitbahir köyünde binen Cem Akçavdır, aracını park ettikten sonra feribotun üst kısmına çıkarak dinlendi. Feribot’un Çanakkale İskelesi’ne yaklaştığı sırada aracına giden Akçavdır, sıkışma sırasında cüzdanı çalındığını fark etti. Akçavdır’ın 155 polis imdatı araması üzerine polis ekipleri, feribot iskeleye yanaştığı sırada kapakları açmayarak yolcu ve araçların inişine izin vermedi. Akçavdır’ın gösterdiği 3 kişi gözaltına alınırken, bir süre kapakların açılmaması üzerine vatandaşlar ve araç sürücüleri tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Zanlılar karakola götürülürken, Akçavdır cüzdanının, kredi kartlarının ve bin 500 TL’sinin çalındığını söyledi. Akçavdır, karakola giderek şikayetçi oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: