Hırsızlık Sonrası Tartışınca Arkadaşını Ihbar Etti

 Konya'da doğum gününde arkadaşıyla altın ve para hırsızlığına karışan kız, aralarında tartışma çıkınca polise olayı anlattı.

Konya'da doğum gününde arkadaşıyla altın ve para hırsızlığına karışan kız, aralarında tartışma çıkınca polise olayı anlattı. Merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Şahbender Sokaktaki bir evden, 18 bin lira değerinde altın ve para çalındı. Fadile Y. ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Şüphelinin ifadesinde, "Mehmet, ikinci kattaki evin balkonundan tırmandı ve içeriye girip kapıyı açtı. Altın ve paraları alıp kaçtık” dediği belirtildi. Olayın, Fadile Y’nin doğum gününde meydana geldiği, arkadaşıyla aralarında çıkan tartışma sonrası polise ihbarda bulunduğu öğrenildi. Fadile Y. gözaltına alındı. Mehmet M'nin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: