Hırsızlık Şüphelileri Kaçamadı

Konya’da, 6 hırsızlık olayı ile ilgili 9 şüpheli polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.Edinilen bilgiye göre,...

Konya’da, 6 hırsızlık olayı ile ilgili 9 şüpheli polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman yolu üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında, H.Ü. (29) marketin yardım kutusunu çalarak kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri kaçan şahsı yakaladı. Öte yandan, merkez Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında, iş yerinden bozuk para çalarak kaçan Y.D. (19) Hırsızlık Büro ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Başka bir hırsızlık olayı da, merkez Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi'nde bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan A.Ç. (18), bağ evinden televizyon ve küçük ev aletleri çaldı. Şüpheli, hırsızlık ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Diğer bir hırsızlık olayı ise, merkez Karatay ilçesi Pürçüklü Mahallesi Mevlana Caddesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. (22), alışveriş merkezinden gıda malzemesi çaldı. Hırsızlık Büro Ekiplerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesi sonucu hırsızlık yaptığı belirlenen şahıs kısa sürede yakalandı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, merkez Selçuklu ilçesi Sille Parsana Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında, inşaatta bulunan demirleri, camı kırık bir otomobile yükleyerek kaçmaya çalışan A.F.A. (34), A.A. (29), S.G.(20) ve C.G. (27), camı kırık olan otomobille kaçmaya çalıştıkları sırada, uygulama yapan polis ekiplerinin otomobili kontrol amaçlı durdurmasıyla yakalandı. Diğer bir hırsızlık olayı ise, Fatih Mahallesi Şeyh Ulema Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinin deposuna girmek için demir kapıdan atlayan E.A. (22), demir kapıya ip bağlayarak depoda bulunan 10 adet çay kolisini iple çaldı. Şahıs Yeni Mahalle civarında motosikletle giderken yakalandı.

Hırsızlık olayları ile ilgili gözaltına alınan toplam 9 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: