Hırsızlık Şüphelisi 117 Kişi Yakalandı, 21'i Tutuklandı

Adana’da son bir haftada hırsızlık şüphelisi olduğu iddiasıyla 117 kişi gözaltına alındı. 85 olayı aydınlatan...

Adana’da son bir haftada hırsızlık şüphelisi olduğu iddiasıyla 117 kişi gözaltına alındı. 85 olayı aydınlatan polisin gözaltına aldığı şüphelilerden yalnızca 21'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, son bir haftada şehir merkezinde ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen kişilere yönelik gerek operasyon gerekse ihbarlar üzerine yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelisi 117 kişi yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan şüpheliler, hırsızlık ve nitelikli hırsızlık suçlamalarıyla adli mercilere sevk edildi. 85 olaya karıştıkları belirlenen suçluların piyasa değeri 600 bin lirayı bulan ziynet eşyası ve para çaldıkları belirlendi. Şüphelilerinden 21'i tutuklanarak Kürkçüler Cezaevi'ne gönderildi. Diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adli merciler, 5 yıldan az süreli yargılamalarda genellikle tutuksuz yargılamayı sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: