Hırsızlık Şüphelisi Darbedildi

Konya'da elektrik trafosundan bakır kablo hırsızlığına karıştığı iddia edilen kişi, çevredekiler tarafından darbedildi.

Konya'da elektrik trafosundan bakır kablo hırsızlığına karıştığı iddia edilen kişi, çevredekiler tarafından darbedildi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir kamyonetin kasasında merkez Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesi'ndeki elektrik trafosundan çalınan bakır kabloların bulunduğu ihbarını aldı.

Polis, söz konusu kamyoneti merkez Meram ilçesinde durdurdu. Üzerinde elbise olmadığı için battaniyeye sarılan kamyonetin sürücüsü Arif A'nın (38) darbedildiği görüldü.

Reklam
Reklam

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Arif A'nın kafasından yaralandığı, parmaklarında ise kırıkların bulunduğu belirlendi.

Şüphelinin ifadesi üzerine, hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen Mustafa Ş. (47) ve Ahmet G. (38) de yakalandı.

Arif A'nın polise, olay yerinde tanımadığı kişilerce elbisesi çıkartılarak, darbedildiğini; arkadaşlarının ise kaçmayı başardığını söylediği öğrenildi.

Muhabir: Metin Bolat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: