Hırsızlık Şüphelisi Evin Penceresinde Yakalandı

KONYA (İHA) – Konya’da bir evden hırsızlık yapmak istediği iddia edilen şüpheli evin penceresinde yakalanarak...

KONYA (İHA) – Konya’da bir evden hırsızlık yapmak istediği iddia edilen şüpheli evin penceresinde yakalanarak polise teslim edildi.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi Harmancık Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Yılmaz Boya'nın oturduğu öğrenilen eve B.Y. (19) O.B. (19) ve R.Y. (19) pencereden girmeye çalıştı. Durumu fark eden vatandaşlar B.Y.'yi pencereden eve girmek isterken yakaladı, diğer 2 kişi kaçtı. Yakalanan şüpheli polis ekiplerine teslim edildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli B.Y'nin polis ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar tarafından darp edildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: