Hırsızlık Şüphelisi Gözaltına Alındı, Köpeği Barınağa Götürüldü

-BURSA’nın İnegöl ilçesindeki parka köpeği ile gelip, 4 çay behçesinde hırsızlık yapan şüpheli, daha sonra gezmek için geldiği parkta esnaf tarafından güvenlik

-BURSA’nın İnegöl ilçesindeki parka köpeği ile gelip, 4 çay behçesinde hırsızlık yapan şüpheli, daha sonra gezmek için geldiği parkta esnaf tarafından güvenlik kamerası kameralarından tanınarak yakalandı. Şüpheli tutuklanırken, köpeği İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim edildi.
Hikmet Şahin Parkı'na önceki gün saat 03.00 sıralarında yanında Sibirya Kurdu cinsi köpek ile gelen Semih S. (19), bir saat içerisinde 4 çay bahçesinden hırsızlık yaptı. Köpeğini işyerlerinin kapısına bırakarak kasadaki paraları ve işyerindeki dizüstü bilgisayar ile tabletleri alan şüpheli kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık olayları, sabah işyerine gelen işyeri sahiplerinin polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı.
GEZMEK İÇİN GELİNCE YAKALANDI
Semih S. hırsızlıktan 12 saat sonra köpeği ile bu kez gezmek için bölgeye geldi. Esnaf şüpheliyi kamera görüntülerinden tanıdı. Haber verilmesi sonucu Semih S. gözaltına alınırken köpeği ise zabıta müdürü aracılığı ile İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim edildi. Sorgulaması devam eden Semih S., ifadesi alındıktan sonra hırsızlık suçlarından adliyeye çıkartılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: