Hırsızlık şüphelisi kadının 110 ayrı suç kaydı çıktı

İSTANBUL (A.A) - Sancaktepe'de bir kuyumcudan hırsızlık yapmak isterken yakalanan kadının, "yankesicilik" ve "dolandırıcılık" gibi 110 ayrı suçtan emniyette kaydı

İSTANBUL (A.A) - Sancaktepe'de bir kuyumcudan hırsızlık yapmak isterken yakalanan kadının, "yankesicilik" ve "dolandırıcılık" gibi 110 ayrı suçtan emniyette kaydı olduğu ortaya çıktı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam Sancaktepe'deki bir kuyumcudan hırsızlık yapılmak istendiği ihbarını değerlendirerek gittiği olay yerinde Cennet Y'yi gözaltına aldı.

Yapılan incelemeler sonucu Cennet Y'nin, Ankara 7. Sulh Ceza Mahkemesi'nce hakkında çıkartılan yakalama emri uyarınca arandığı, ayrıca "yankesicilik" ve "dolandırıcılık" gibi 110 ayrı suçtan emniyette kaydının olduğu tespit edildi.

Reklam
Reklam

Polisteki işlemleri tamamlanan Cennet Y, daha sonra Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: