Hırsızlık Şüphelisi Kız Arkadaşıyla Vedalaşırken Yakalandı

Konya'da bir evden 40 bin lira değerinde altın ve para hırsızlığına karıştığı gerekçesiyle aranan şüpheli, kız arkadaşıyla vedalaşırken yakalandı.

Konya'da bir evden 40 bin lira değerinde altın ve para hırsızlığına karıştığı gerekçesiyle aranan şüpheli, kız arkadaşıyla vedalaşırken yakalandı. Polis, merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Sayılan Sokak'taki evden yaklaşık 40 bin lira değerinde altın ve para çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Bina girişindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, elinde poşet bulunan bir kişinin zile basıp içeriye girdiğini fark etti. Yapılan inceleme sonucunda, şüphelinin hırsızlık suçundan poliste kaydı bulunan Osman E. olduğu belirlendi. Antalya'ya kaçacağı öğrenilen Osman E, kız arkadaşıyla vedalaşmak için buluştuğu sırada gözaltına alındı. 2 altın bilezik ve 6 bin lira parayla yakalanan Osman E’nin 7 ayrı olaya daha karıştığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: