Hırsızlık Zanlıları Adliyeye Çıkartıldı

Burdur'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 6 kişi, 'suç örgütü kurmak' suçlamasıyla hakim karşısına çıkartıldı. ...

Burdur'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 6 kişi, 'suç örgütü kurmak' suçlamasıyla hakim karşısına çıkartıldı.

Yem fabrikasının çelik kasasının soyulmasıyla takibat başlatıldığını belirten Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, olaya karışan şahısların aynı zamanda Gölhisar, Tefenni, Çavdır Acıpayam 'da meydana gelen hırsızlık olayları ile bağlantılı olduklarını bildirdi. Şüphelilerin Gölhisar ilçe merkezinde bir evde hırsızlık yaptıkları sırada suçüstü olarak yakalandığını bilgisini veren Emniyet, diğer suç ortaklarının da yakalanması için operasyon başlatıldığını aktardı.

Reklam
Reklam

Burdur Emniyet Müdürlüğü ve Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından, kentte çeşitli tarihlerdeki 25 ev ile bir iş yerinden hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen O.Ö. (34), H.T. (27), M.E. (40), S.E. (37), O.K. (24), A.İ.Y. (35) gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan O.Ö, H.T, S.E. ve O.K. tutuklandı. M.E. ve A.İ.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Burdur'da 24 Eylül'de teknik ve fiziki takip sonucunda evlerde hırsızlık yaptıkları belirlenen kişiler gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda suçlarda kullanıldığı değerlendirilen oksijen tüpü, aparatlar, barometre takılı tüp, ayarlı anahtar, kesme makinesi, levye, boru anahtarı, çekiç gibi aletler ele geçirilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: