Hırsızlık Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Samsun'da amatör ligde mücadele eden bir spor kulübünün soyunma odasından hırsızlık yaptığı iddia edilen 2...

Samsun'da amatör ligde mücadele eden bir spor kulübünün soyunma odasından hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kişi, bugün adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, amatör ligde mücadele eden bir spor kulübünde kaleci antrenörü olarak görev yapan 25 yaşındaki Güvener İ., spor yapmak için spor kulübüne geldi. Yanındaki eşyaları ve kıyafetleri soyunma odasında bırakan Güvener İ.'nin antrenmana çıkmasının ardından 2 kişi, soyunma odasına girerek içinde cep telefonu, para, fotoğraf makinesi ve diğer eşyalarının bulunduğu çantayı alarak kaçtı. Eşyalarının çalındığını fark eden kaleci antrenörü, polise giderek şikayetçi oldu. Olay yerine gelen ve kulübün güvenlik kameralarını inceleyen polisler, kaçan şahısların T.A. (23) ve E.E. (26) olduğunu tespit etti. Olaydan kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanan şüphelilerden T.A.'nın evinde ele geçirilen çalınan eşyalar, Güvener İ'ye teslim edildi. Suçlamaları kabul etmeyen 2 zanlı, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: