Hırsızlık zanlıları tutuklandı

Adana'da, hırsızlık iddiasıyla gözaltına alınan 11 zanlıdan 7'si tutuklandı.

Adana'da, hırsızlık iddiasıyla gözaltına alınan 11 zanlıdan 7'si tutuklandı.

Adana Valiliği'nden yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, kapkaç yöntemiyle nitelikli hırsızlık olayları gerçekleştiren zanlılara yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Son bir ay içerisinde yapılan çalışmalarda 11 kişinin toplam 7 bin 360 TL değerinde para ve ziynet eşyasının çalınması olaylarını gerçekleştirdikleri öne sürülen 11 zanlının yakalandığı ifade edildi.

Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 11 kişiden 7'sinin tutuklandığı, 4 kişinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, hırsızlık ve kapkaç olaylarını engellemek, halkın sağlığı ve toplumsal yapısını korumak ve örgütlerin haksız kazanç sağlamalarını engelleme mücadelesinin etkin ve kararlı bir şekilde vatandaşların desteğiyle sürdürüleceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: