Hırsızlık Zanlılarına Gece Yarısı Baskını

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, üç ayrı evden ziynet eşyası çaldıkları tespit edilen zanlılar, gece yarısı evlerine...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, üç ayrı evden ziynet eşyası çaldıkları tespit edilen zanlılar, gece yarısı evlerine yapılan baskınla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanyurt Konutlar bölgesinde iki gün içinde üç ayrı eve giren hırsızlar, iki evden eli boş çıkarken, bir evden çeşitli değerli eşyalar ile ziynet eşyası çaldı. Ev sakinlerinin ikametlerinde olmadığı sırada meydana gelen olaylarda, son işleri sırasında komşuların görmesi üzerine kaçmaya başlayan zanlılar uzun süre kovalandı, ancak gece karanlığından faydalanarak izlerini kaybettirdiler. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlıklarda kullanılan aracın plakasını ve şahısların kimliklerini tespit etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile iş birliğine girilerek zanlıları ikametleri de belirlendi.

Reklam
Reklam

Belirlenen adreslere önceki gece yapılan bakında hırsızlık suçundan aranan G.Y. (23), Ö.Ü. (20) ile yaşı küçük olan C.Y. gözaltına alındı. Şahısların son işlerinde çaldıkları değerli eşyalar ile ziynet eşyaları da ele geçirildi.

Gözaltına alınan üç kişi adliyeye sevk edilirken, C.Y. Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: