Hırsızlık zanlılarına vatandaş dayağı

BURSA (İHA) - Bursa'da bir araçtan cüzdan hırsızlığı yaptığı öne sürülen 2 zanlı, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yaya olarak görev yapan sokak timleri, zanlıları linçten kurtarırken, kelepçelenen şahıslar yürüyerek karakola götürüldü.

Alınan bilgiye göre, telefon aksesuarı satan 25 yaşındaki Salih Sevik, minibüsüyle işyerine mal yüklemesi yaptığı sırada, aracının içindeki cüzdanı çalındı. İçerisinde 300 YTL nakit ve kredi kartları bulunan Sevik, çantasını çalan 2 kişiyi fark edip yakaladı. Vatandaşlar ve Sevik tarafından zanlılar linç edilmeye çalışılırken, hırsızlık şüphelisi İsmail G. (20) ile N.Ş.'nin (15) imdadına sokak timleri yetişti. Sivil görevliler tarafından gözaltına alınan 2 arkadaş, kelepçelendikten sonra yaya olarak Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Cüzdanını çaldırmayan esnaf Salih Sevik ise polislerin olaya anında müdahale ettiğini belirterek, "Cüzdanı çalmak istediler, o anda yakaladık. Polisler de hemen yetişip gözaltına aldılar" dedi. Zanlılardan biri, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.