Hırsızlık zanlısı 2 kişi adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, sanayi sitesi tamir dükkânından Damper Lifi çaldıkları gerekçesi ile 2 kişi gözaltına...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, sanayi sitesi tamir dükkânından Damper Lifi çaldıkları gerekçesi ile 2 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

Ereğli Sanayi Sitesi'ndeki tamir dükkânından, tanesi 3 bin lira olan 3 adet damper lifini 150 liraya satmaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi, Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. İddiaya göre, iş yerinden çalınan damper liflerini birkaç kişiye satmaya çalışan iki kişi, son olarak hurdacıya malzemeleri 150 liraya sattıkları ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlıların damper liflerini satmaya çalıştığı hurdacılardan bir tanesinin, konuyu polise aktarması sonrasında şahısları tespit eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri, malzemeleri çalan iki kişiyi tespit etti.
Damper liflerinin çalındığı iş yeri sahibinin müracaat etmesi ile harekete geçen ekipler, şahısları gözaltına aldı. Alınan ilk ifadelerinde, hırsızlık şüphelilerinin suçu itiraf ettiği öğrenildi. 150 Liraya hurdacıya satılan malzemelerin İstanbul’a gittiği ve birkaç gün içerisinde tamirciye teslim edileceği belirtildi. Hırsızlık iddiası ile gözaltına alınan Ö.Ö. (30) ve M.T. (30), Gülüç Karakolu'nda alınan ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz