Hırsızlık zanlısı, bayanlar tuvaletinde yakalandı

GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te, bir otomobildeki el çantasını alarak kaçmaya çalışan hırsızlık zanlılarından biri, saklandığı mağazanın bayanlar tuvaletinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İnçilipınar Mahallesi Hamidiye Parkı önünde park halinde bulunan 27 BD 092 plakalı otomobilin etrafında şüpheli hareketlerde bulunan Murat A., Filiz Y. ve Muhtar K, Şahitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği sivil ekiplerince takibe alındı. Bir süre sonra otomobilin kapısını açarak içerisinde bulunan el çantasını alan zanlılar, polisler tarafından takip edildiklerini fark edince kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sonucunda hırsızlık zanlılarından Murat A. ve Filiz Y, ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek, çaldıkları çantayla birlikte yakalandı.

Reklam
Reklam

Arkadaşlarının yakalanması üzerine Muhtar K. ise bir mağazanın depo kapısından içeriye girerek, polisleri atlatmaya çalıştı. Mağazanın 4. katına çıkan Muhtar K, bu katta bulunan bayanlar tuvaletine saklandı.

Hırsızlık zanlısının mağazaya girdiğini gören ekipler ise, mağaza güvenlik görevlileriyle birlikte yaptıkları arama sırasında, 4. kattaki bayanlar tuvaletinde bir kapının kapalı olduğunu fark etti. İçeride kimin olduğunun sorulması üzerine, hırsızlık zanlısı Muhtar K, sesini incelterek kendisinin kasap reyonunda çalıştığını belirtti. Ancak sesin erkek sesi olduğunu anlayan polisler, hırsızlık zanlısı Muhtar K.'yı saklandığı bayanlar tuvaletinden çıkararak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan hırsızlık zanlıları Murat A, Filiz Y. ve Muhtar K, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.