Hırsızlık Zanlısı Suçüstü Yakalandı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir süredir ilçe merkezdeki çeşitli iş yerlerine girip, para ve çeşitli eşyaları...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir süredir ilçe merkezdeki çeşitli iş yerlerine girip, para ve çeşitli eşyaları çalan hırsız, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışması sonucu suçüstü yakalandı.

Son dönemlerde meydana gelen manav, market, kebapçı gibi işyerlerine girerek hırsızlık yapan hatta işyerlerindeki hayır kutularını bile çalan, daha önce çok sayıda hırsızlık sabıkası bulunan A.D. (25) isimli şüpheli şahıs, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında bir işyerinin giriş kapısını zorlarken, işyerinin kapısını açmada kullandığı levye aleti ile polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Adli mercilere gönderilen şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. İlçe Emniyet yetkililerinin hırsızlık olayları ile ilgili özellikle geceleri sivil ve yaya olarak görevlendirdiği polislerin daha etkin olduklarını ve ara sokaklardaki olaylara anında müdahale ettikleri bilgisine ulaşıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: