Hırsızlık Zanlısını Giydiği Mont Ele Verdi

Konya'da arkadaşıyla marketten hırsızlık yaparken yakalanan zanlının, daha önce gerçekleşen iki hırsızlık olayına daha karıştığı, giydiği mont sayesinde tespit edildi.

Konya'da arkadaşıyla marketten hırsızlık yaparken yakalanan zanlının, daha önce gerçekleşen iki hırsızlık olayına daha karıştığı, giydiği mont sayesinde tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 5 ve 12 Ekim'de, Necip Fazıl Mahallesi'ndeki bir marketten 10 bin lira değerinde sigaranın çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızın siyah mont giydiğini ve şeffaf eldiven taktığını belirledi. Soruşturma sürerken 19 Ekim’de, Selçuklu ilçesi Yeni Sille Caddesi’ndeki bir iş yerinin kapı kilidini kıran Hasan Caner K. suçüstü yakalandı. Mustafa Ö'nün giydiği montun, daha önceki iki hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin üzerindekiyle aynı olduğunu belirleyen polis, şüphelilerin evlerinde yaptığı aramada markete ait poşetler ve çalıntı sigaraları ele geçirdi. İki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: