Hırsızlıklar tam gaz

Malatya genelinde meydana gelen hırsızlık olayları artarak devam ediyor.

Polis vukuat bülteninde yer alan hırsızlık olayları bazen de ‘Pes’ edirtecek cinsten. Battalgazi Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında, G.E’nin park halinde bulunan aracındaki 7 Adet Mikrodalga fırını, 8 Adet Valso Jasmine, 4 Adet Mikser, 4 Adet Kattle, 12 Adet Epilasyon ve 2 adet Elektrikli Süpürgenin çalındığı öğrenildi. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştiren şahısların yakalanmasına ve adli işleme başlanıldığı öğrenildi.

Yeşilyurt İlçesi Molla Kasım Mahallesi’nde gerçekleşen hırsızlık olayında ise, M.A’ya ait iş yerinden 200 m uzunluğundaki bakır kablonun, 1 adet elektrik trafosunun ve 4 adet projektörün çalındığı belirtildi. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak adli işleme başlanıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

KOLİ, İNŞAAT DEMİRİ VE TELEFON DA ÇALINDI

Şıkşık Mahallesi’nde, M.B’nin işyerine ait bahçesinde bulunan koli, askı vb. malzemelerin, Akçadağ İlçesi Doğu Mahallesi’nde de S.G. isimli bayan şahsın evinin çatısından 50-60 tane kalas ve 150-200 kg inşaat demirinin çalınması hırsızlık olayları ile ilgili olarak, olayı gerçekleştiren şahısların yakalanmasına ve adli işleme başlanıldığı açıklandı.

Öte yandan, Zafer Mahallesi’nde gerçekleşen olayda ise, T.Ö. isimli erkek şahsın cep telefonunun yattığı yastığın altından çalındığı ifade edildi. Haber Merkezi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz