Hırsızlıktan 7 ayrı kaydı bulunan kadın, beş ayda iki kez tutuklandı

Batman'da bir evde yaklaşık 20 bin lira para çalan kadın zanlı, polisin yaptığı başarılı operasyonla...

Batman'da bir evde yaklaşık 20 bin lira para çalan kadın zanlı, polisin yaptığı başarılı operasyonla yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada olay yerinde yapılan çalışmalar sonrası tespit edilip yakalanan Ş.G adlı kadının daha önce de hırsızlık suçundan 7 kaydı bulunduğu kaydedildi. Evden hırsızlık suçundan yakalanan şüpheli Ş.G’nin 27 Aralık 2011 günü bir evde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalandığı ve bu hırsızlık suçundan çıkarıldığı adli mercilere tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Yine 28 Şubat 2012 Günü bir evde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalandığı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, 04 Nisan 2011 günü bir evde meydana gelen olayının şüphelisi olarak yakalandığı ve tutuklanarak ceza evine teslim edildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz