Hırvatistan: 2 – Yeni Zelanda: 1

Stat: Bursa Atatürk StadıHakemler: Sandro Ricci, Alessandro Rocha, Emerson De Carvalho Hırvatistan: Sluga, Gorupec, Peric,...

Stat: Bursa Atatürk Stadı
Hakemler: Sandro Ricci, Alessandro Rocha, Emerson De Carvalho

Hırvatistan: Sluga, Gorupec, Peric, Perica, Milos, Brlek, Kovacic (Dk. 82 Pjaca), Pajac (Dk.66 Milicevic), Miskic, İvancic (Dk. 56 Rebic), Simunovic
Yeni Zelanda: Crocombe, Roux, Tuiloma (Dk. 73 Arms), Adams, Howieson, Payne, Boyd, Higgins, Elia (Dk. 79 Fenton), Thomas, Jordan (Dk. 56 Gulley)

Goller: Dk. 11 Perica, Dk. 75 Rebic(Hırvatistan), Dk. 84 Fenton (Yeni Zelanda)
Sarı Kart: Dk. 38 Adams (Yeni Zelanda), Dk. 74 Perica (Hırvatistan)

Reklam
Reklam

Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan FIFA U20 Dünya Kupası F Grubu maçında Hırvatistan, Yeni Zelanda’yı 2-1 yendi. Bu sonuçla Yeni Zelan’da turnuvadan eleniken Hırvatistan grubu lider olarak tamamladı.

Maç öncesi, her iki ülkenin de milli marşları okundu. Hafta sonu olmasına rağmen maçı az sayıda futbolsever izledi. Maçın ikinci yarısında zaman zaman etkili bir oyun ortaya koyan Yeni Zelanda, turnuvadaki ilk golünü maçın 84. dakikasında Fenton'un penaltı golüyle attı.

Maça etkili başlayan Hırvatistan, müsabakanın 11. dakikasında Perica’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Müsait pozisyonları cömertçe harcayan Hırvatistan, Yeni Zelanda'nın daha etkili olduğu ikinci yarıda istediği pozisyonları yakaladı. Maça sonradan giren Rebic, takımının ikinci golünü attı. Maçta zaman zaman etkili olan Yeni Zelanda, oyuna sonradan giren Fenton'un penaltıdan kaydettiği golle turnuvadaki ilk golüne imza attı.

Grupta bugün oynanan maçlarla Hırvatistan grubu 7 puan, ikinci Uruguay 6 puanla, Özbekistan 4 puan ve Yeni Zelanda puansız olarak tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: