Hırvatistan aday kadrosu açıklandı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda Türkiye ile karşılaşacak Hırvatistan Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda Türkiye ile karşılaşacak Hırvatistan Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Biliç, Zagreb'de düzenlediği basın toplantısında, çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını belirterek, 'Sahip olduğumuz kaliteyi Türkiye'deki maçta gösterirsek Türkiye'yi yeneriz' dedi.

Futbolcularının şu anda formlarının iyi olduğunu ifade eden Biliç, oyuncularının rakipten çekinmemeleri gerektiğini söyledi.

Önemli oyuncularının sakatlık problemlerine de değinen Slaven Biliç, geçen hafta sakatlanan milli kaleci Stipe Pletikosa'nın Türkiye ile oynayacakları karşılaşmaya kadar iyileşeceğini ümit ettiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Biliç, defansın önemli oyuncularından İvan Striniç'in sakatlık geçirmesinin iyi olmadığını, ancak alternatifleri olduğunu kaydetti.

Hırvatistan ile Türkiye A milli futbol takımları arasında yapılacak 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu rövanş maçının biletleri Türk taraftarlar için satışa çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 15 Kasım Salı günü oynanacak Hırvatistan-Türkiye play-off rövanş maçının biletlerinin satışa çıktığı bildirildi.

Türkiye tarafına ayrılan kale arkası bilet fiyatının 30 lira olarak belirlendiği, her seyircinin en fazla 5 bilet alabileceği kaydedildi.

Bu arada Türkiye ile Hırvatistan A milli futbol takımları arasında 11 Kasım Cuma akşamı oynanacak 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu maçı için, kadın ve 16 yaş altı çocuklara ayrılan ücretsiz biletlerin dağıtımı devam ediyor.

Türkiye-Hırvatistan milli maçını, kadınlar ile 01.01.1996 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilecek.

Reklam
Reklam

EURO 2012 yolunda Türk Milli Takımı'nın sahasındaki son maç olması açısından büyük öneme sahip karşılaşma için, kadın ve 16 yaş altı çocuklara toplam 3 bin 270 bilet ayrıldı.