Hisar, ‘’insan İnsiyatifi’’ Olmayan Kapı Üretiyor

Türkiye ve Türkmenistan'daki üç fabrikasındaki üretimleri ve ihracatıyla uluslararası marka bilinirliğini güçlendiren Hisar, çelik ve...

Türkiye ve Türkmenistan'daki üç fabrikasındaki üretimleri ve ihracatıyla uluslararası marka bilinirliğini güçlendiren Hisar, çelik ve ahşap kapıdaki güvenlik sisteminde insan insiyatifi olmayan, yeni inovatif çalışmalarla tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İhracatını her geçen gün artıran Hisar Çelik Kapı, üst düzeyde güvenlik imkanı sunan çelik kapıda seri üretime geçemeye hazırlanıyor. Hisar, yeni ürünlerinde model yelpazesini de 25’e çıkararak, her zevke uygun tasarımlar sunacak.

Hisar Genel Müdürü Halil Oruçhan, konuya ilişkin açıklamasında, çelik kapıdaki yeni üretimleriyle ilgili hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, ‘’Yeni üretim, 2013’ün başı itibari ile başlamış olacak. Kalite, estetik ve üst düzey güvenliğin ana unsur olarak dikkati çekeceği bu üretimlerimizle ihracatımızı artıracağız’’ dedi.

Reklam
Reklam

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarında yeni üretimle ilgili altyapı çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Oruçhan, çelik kapı üretiminin yanı sıra ahşap kapı üretiminde üst seviyede otomasyon sitemi yazılımlarının satın alınarak kurulumunun başladığını ifade etti.

Oruçhan, bu sistemle sıfır hatalı ürünlerin müşterilerle buluşturulacağını belirterek, ‘’Kurduğumuz yeni sistemde hata yapma şansı hiç olmayacak. Üst düzey güvenlik olacak ve bu konuda insan insiyatifi de ortadan kaldırılacak. Milimetrik bir hata bile olmayacak’’ dedi.

Çelik kapı ve ahşap kapıda 25 farklı modelin yanı sıra, iç kapıda da 15 yeni modeli tüketicilerle buluşturacaklarını anlatan Oruçhan, bu ürünlerinin Hisar’ın, yurt içi ve yurt dışındaki marka bilinirliğini de üst düzeye çıkaracağına inandığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: