Hisarcık Ak Parti İlçe Teşkilatı'ndan Okullara Ziyaret

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının...

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının başlamasının ardından Anadolu Öğretmen Lisesi, Çok Programlı Lise, İmam Hatip Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu ile Atatürk ve Cumhuriyet ilköğretim okullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Okulların açılması ile birlikte okullara hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, “ Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte okullara hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu vesileyle okul idarecilerimizle yerinde görüşerek isteklerini ve noksanlıkları tespit ettik. Eksiklik duyulan konuları çözüme ulaştırmak için girişimlerimizi sürdüreceğiz. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve eğitim camiamızın tüm çalışanları ile velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: